Prognoza meteo Romania 15 Noiembrie 2016 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 15 Noiembrie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Marti

Valorile termice, în special cele nocturne, se vor situa cu mult sub cele climatologic specifice acestei date și vor caracteriza o vreme deosebit de rece, la nivelul întregii țãri. Cerul va fi variabil cu înnorãri temporare, în regiunile sudice și estice – mai ales în prima parte a zilei, iar spre sfârșitul nopții în vest și în nord, unde doar izolat vor fi fulguieli, trecãtor posibil și burnițã. La munte, izolat va mai ninge slab.

Vântul va sufla slab pânã la moderat cu unele intensificãri în jumãtatea de sud a Moldovei, Bãrãgan, Dobrogea și zona montanã înaltã.

Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -12 și -2 grade, cu cele mai scãzute valori în depresiuni. Pe spații mici, în special în zonele joase din centrul țãrii, va fi ceațã.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 15 Noiembrie 2016prognoza-meteo-bucuresti-15-noiembrie-2016
Prognoza meteo Bucuresti Marti

Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a zilei, când vor mai fi condiții de fulguialã sau, trecãtor, posibil, burnițã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 5…6 grade, iar cea minimã va fi de -4…-2 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua prognoza-meteo-romania-15-noiembrie-2016-ziua temperaturi-astazi
La Noapteprognoza-meteo-romania-15-noiembrie-2016-noaptea temperaturi-maine-dimineata

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:


Precipitatii astaziprecipitatii-astazi
Precipitatii si temperaturi maine precipitatii-maine
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

 

Leave a Reply