Prognoza meteo Romania 16 Noiembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Noiembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Noiembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 16 Noiembrie 2016vremea se va menține deosebit de rece pentru aceastã perioadã din an, în cea mai mare parte a țãrii, deși valorile termice vor marca o ușoarã creștere. Cerul va fi variabil în sud-est, iar în restul teritoriului, dar mai cu seamã în interiorul arcului carpatic și la munte, se va înnora treptat. Îndeosebi spre searã și în cursul nopții, vor fi precipitații slabe în Crișana, Maramureș, nord-vestul și nordul Transilvaniei și izolat în nordul Banatului și nordul Moldovei, sub formã de ninsoare care se va transforma în lapovițã și ploaie, favorizând producerea de polei.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane și în Delta Dunãrii. Dimineața, dar în special noaptea, pe arii restrânse, va fi ceațã.

Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 8 grade, iar cele minime vor avea valori de la -8…-9 grade în depresiuni, pânã în jurul a 2 grade în sudul Banatului.

In Bucurestivremea va fi rece pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil cu înnorãri în primele ore ale nopții. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceațã. Temperatura maximã va fi de 7…8 grade, iar cea minimã se va situa între -3 și -1 grad. Prognoza meteo Romania

 

 

prognoza-meteo-romania-16-noiembrie-2016

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply