Prognoza meteo Romania 17 Noiembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 Noiembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 Noiembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Joi 17 Noiembrie 2016vremea se va încãlzi fațã de ziua precedentã în cea mai mare parte a țãrii. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorãri în vestul, nord-vestul și centrul teritoriului, însã doar izolat vor fi precipitații slabe, predominant sub formã de ploaie, în Crișana, nord-vestul Transilvaniei și Maramureș, iar în zona montanã înaltã aferentã și sub formã de lapovițã și ninsoare. Izolat, vor fi condiții de producere a poleiului. Noaptea, cerul va deveni mai mult senin, iar în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceațã, asociatã izolat cu burnițã.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade în Transilvania și 12…13 grade în sudul Banatului și Oltenia, iar cele minime se vor încadra între -5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 6…7 grade în Dealurile de Vest și pe litoral.

In Bucurestivremea se va încãlzi. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 10…11 grade, iar cea minimã de 0…1 grad, ușor mai coborâtã în zona preorãșeneascã.

Prognoza meteo Romania prognoza-meteo-romania-1

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply