Prognoza meteo Romania 18 Noiembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Noiembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 Noiembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 18 Noiembrie 2016valorile de temperaturã vor fi în creștere în cea mai mare parte a țãrii, dar cu precãdere la deal și la munte, unde cerul va fi variabil. În restul zonelor, în special în primele ore ale zilei și noaptea, local va fi ceațã sau nebulozitate joasã, ce pot fi asociate cu burnițã. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane, dar local și temporar și în Banat, în Moldova și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 15 grade, mai coborâte în zonele cu ceațã persistentã; minimele termice vor fi cuprinse între -1 și 8 grade, mai mici în depresiuni, spre -6 grade, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest.

In Bucurestivremea se va încãlzi ușor. În primele ore ale zilei și din nou noaptea va fi ceațã sau nebulozitate joasã, iar în restul timpului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 10…12 grade, iar cea minimã de 1…3 grade.

Prognoza meteo Romania prognoza-meteo-romania-18-noiembrie-2016-romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply