Prognoza meteo Romania 30 Noiembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 30 Noiembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 30 Noiembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 30 Noiembrie 2016vremea se va menține mai rece decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii noiembrie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 5 grade, iar cele minime între -10 și -2 grade, cu cele mai scãzute valori în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorãri seara și noaptea, când în zona montanã, dar local și în regiunile vestice, nordice și centrale va ninge.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona de munte, unde va spulbera sau va viscoli zãpada, iar în prima parte a zilei și în sud-est. În sud, spre dimineațã, vor fi condiții de ceațã.

In Bucurestivremea se va menține mai rece decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii noiembrie. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimã va fi de -6…-5 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în a doua parte a nopții, când vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 30 Noiembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 30 Noiembrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply