Prognoza meteo Romania 7 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Decembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 7 Decembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 7 Decembrie 2016valorile termice vor fi în scãdere fațã de intervalul precedent astfel încât vremea va fi rece pentru aceastã datã în toatã țara.

Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 și -3 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -15…-16 grade. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri temporare în regiunile extracarpatice și la munte. Trecãtor va ninge slab, pe arii restrânse în Moldova, Carpații Orientali și cei Meridionali, iar cu totul izolat în Delta Dunãrii și în dealurile sudice.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în estul și sud-estul teritoriului, precum și pe crestele montane. Izolat, în zonele joase de relief, va fi ceațã, asociatã și cu depunere de chiciurã.

In Bucurestitemperatura aerului va scãdea fațã de intervalul precedent, astfel cã vremea va fi rece pentru aceastã datã. Cerul va avea înnorãri temporare, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi în jurul a 3 grade, iar cea minimã de -6…-4 grade.

Prognoza meteo Romania 7 Decembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 7 Decembrie 2016 #Romania #vremea

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply