Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Joi 8 Decembrie 2016vremea se va menține rece pentru aceastã datã, în cea mai mare parte a țãrii, deși, majoritatea valorilor termice și în special cele nocturne, vor marca o creștere fațã de intervalul anterior.

Creșterea de temperaturã va fi substanțialã în Moldova unde, vor fi înnorãri și pe arii restrânse, precipitații slabe, predominant sub formã de ploaie. Astfel de fenomene vor fi posibile, dar trecãtor și cu totul izolat și în Maramureș, Transilvania și nordul Dobrogei. Vor fi condiții de polei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil spre mai mult senin.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte, îndeosebi pe creste, precum și în extremitatea de sud-est. Temperaturile maxime vor avea valori de la -4…-3 grade în depresiunile Carpaților Orientali, pânã la 9 grade în Moldova, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 și 2 grade, mai scãzute în depresiuni, dar și mai ridicate în nord-est. Local, cu precãdere spre sfârșitul intervalului, în zonele joase de relief va fi ceațã, asociatã pe spații mici cu depunere de chiciurã.

In Bucurestitemperatura aerului va crește pânã la valori apropiate de cele specifice perioadei. Maxima se va situa în jurul a 5 grade, iar minima va fi de -3…-2 grade. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 8 Decembrie 2016 #Romania #vremea

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply