Prognoza meteo Romania 9 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 Decembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 Decembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 9 Decembrie 2016valorile termice vor continua sã creascã astfel încât, la nivelul întregii țãri, dar mai cu seamã în regiunile sudice și de rãsãrit, vremea va deveni mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 3 și 13 grade, iar cele minime între -4 și 5 grade, ușor mai mici în depresiunile Carpaților Orientali. Cerul va fi temporar noros și izolat vor fi precipitații slabe, mixte în zona montanã și ploi sau burnițã în nordul, estul și sud-estul țãrii.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, îndeosebi pe creste, dar temporar și pe arii restrânse, și în celelalte regiuni. Pe spații mici, în zonele joase de relief, va fi ceațã.

In Bucurestivremea va continua sã se încãlzeascã și va deveni mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 8…9 grade, iar cea minimã de 1…3 grade, ușor mai coborâtã în zona preorãșeneascã.

Prognoza meteo Romania 9 Decembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 9 Decembrie 2016 #Romania #vremea

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply