Prognoza meteo Romania 10 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 Decembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 Decembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 10 Decembrie 2016valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru aceastã perioadã a anului în majoritatea zonelor, dar în special în regiunile extracarpatice. În sud și sud-est cerul va fi variabil, iar în rest va avea înnorãri temporare; izolat în nord și nord-vest va ploua slab, iar la munte vor fi precipitații mixte.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã, îndeosebi pe creste.

Temperaturile maxime se vor încadra între 1…2 grade izolat în Transilvania și 13…14 grade în zona deluroasã a Olteniei și a Munteniei; minimele termice vor fi cuprinse între -3 și 6 grade. Mai ales noaptea, se va semnala ceațã, local în vest și în centru și izolat în rest.

In Bucurestiregimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai ridicate decât ar fi normal în aceastã perioadã a anului. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 9…10 grade, iar cea minimã de 0…2 grade. Spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceațã.

 

Prognoza meteo Romania 10 Decembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 10 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply