Prognoza meteo Romania 13 Decembrie 2016 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Decembrie 2016 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Decembrie 2016. Romanian weather forecast for tomorrow.

Marti 13 Decembrie 2016, valorile termice vor scãdea semnificativ, astfel cã vremea va deveni rece în toatã țara, geroasã noaptea în majoritatea zonelor.

Temperaturile maxime se vor încadra între -8 și 2 grade, ușor mai ridicate doar în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor situa între -15 și -3 grade, mai coborâte în depresiuni, pânã în jurul a -20 de grade în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, ziua în regiunile sudice, iar noaptea în cele vestice și nord-vestice.

Vor fi ninsori slabe local în Oltenia și izolat în Muntenia, Dobrogea și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în prima parte a intervalului în estul și sud-estul teritoriului și pe crestele montane. Vor fi condiții ca izolat sã se formeze ceațã cu depunere de chiciurã.

In Bucurestivalorile termice vor scãdea semnificativ, vremea devenind rece. În prima parte a zilei, vor fi înnorãri și condiții ca trecãtor sã ningã slab, iar vântul va mai avea intensificãri. Apoi cerul se va degaja, iar vântul va deveni moderat. Temperatura maximã va fi în jurul a 1 grad, iar cea minimã de -7…-5 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Prognoza meteo Romania 13 Decembrie 2016 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 13 Decembrie 2016 #Romania #vremea

 

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply