Prognoza meteo Romania 18 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Ianuarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 Ianuarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 18 Ianuarie 2017, vremea se va menține rece, geroasã mai ales noaptea, îndeosebi în nordul, centrul și estul țãrii. În regiunile intracarpatice cerul va fi variabil, iar izolat va fi ceațã cu depunere de chiciurã sau fulguieli, mai ales la începutul și sfârșitul intervalului.

În rest înnorãrile vor persista, în special pe parcursul zilei, când în Oltenia, Dobrogea, local în Muntenia, la munte și izolat în Moldova va mai ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare pe crestele montane și în sud-estul țãrii, unde, cu precãdere ziua, rafalele vor mai depãși local 55…60 km/h, iar zãpada va fi spulberatã.

Temperaturile maxime se vor încadra între -8 și 2 grade, iar cele minime se vor situa între -16 și -6 grade, cu valori mai coborâte în depresiuni.

In Bucurestivremea se va menține rece. Cerul va fi mai mult noros și trecãtor la începutul intervalului va mai ninge. Vântul va avea intensificãri, mai ales în prima parte a zilei, când la rafalã se vor mai putea atinge viteze de 40…45 km/h. Temperatura maximã va fi de -3…-2 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -8 grade. Prognoza meteo Romania 18 Ianuarie 2017 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 18 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply