Prognoza meteo Romania 31 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 31 Ianuarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 31 Ianuarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Marti 31 Ianuarie 2017vremea se va menține rece în cea mai mare parte a țãrii, geroasã dimineața și noaptea, mai ales în Transilvania. Cerul va fi variabil, cu înnorãri ziua în regiunile extracarpatice, iar noaptea mai ales în vest și nord-vest și izolat se vor semnala fulguieli trecãtoare sau burnițã. Îndeosebi dimineața și noaptea se va semnala ceațã, asociatã cu depunere de chiciurã, local în centrul țãrii și pe arii restrânse în rest.

Cu totul izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în Banat și Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 grade în Oltenia și estul Transilvaniei și 6 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -14 și 0 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali, pânã spre -18 grade.

In Bucurestivremea se va menține rece. Cerul, mai mult noros în primele ore ale zilei, când vor fi condiții de fulguialã, se va degaja treptat, dar noaptea se va semnala ceațã, asociatã cu depunere de chiciurã. Vântul va sufla slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimã va fi de -9…-8 grade.Prognoza meteo Romania 31 Ianuarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 31 Ianuarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply