Prognoza meteo Romania 1 Februarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Februarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Februarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 1 Februarie 2017deși valorile termice vor crește ușor fațã de intervalul precedent, vremea va fi în continuare rece în cea mai mare parte a țãrii, local geroasã dimineața și noaptea în centru și sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 grade în zonele cu ceațã persistentã și 8 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, în general, între -12 și 2 grade.

La deal și de munte cerul va fi variabil, dar în zonele joase de relief, în special cele din sudul și estul teritoriului, va fi nebulozitate joasã sau ceațã cu depunere de chiciurã și, trecãtor, fulguieli sau burnițe, favorizând depunerile de polei. În regiunile vestice și nord-vestice, cu precãdere noaptea vor cãdea precipitații mixte și se va depune polei.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri, mai ales în a doua parte a intervalului, în Banat, Crișana și Carpații Occidentali.

In Bucurestivremea va fi în continuare rece. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, iar mai ales dimineața și noaptea se va semnala ceațã asociatã cu depunere de chiciurã. Trecãtor vor fi condiții de fulguialã sau burnițã, favorizând depunerile de polei. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 1…2 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -8 grade.Prognoza meteo Romania 1 Februarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 1 Februarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply