Prognoza meteo Romania 14 Februarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Februarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Februarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Marti14 Februarie 2017vremea se va încãlzi fațã de ziua precedentã, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 8 grade, iar cele minime se vor situa între -10 și 0 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, pânã în jurul valorii de -14 grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile estice și sud-estice, unde pe arii restrânse va ninge slab. În restul teritoriului doar izolat vor fi condiții de fulguialã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, în Moldova, Dobrogea și doar izolat în restul teritoriului. În zonele joase de relief, local, va fi ceațã.

In Bucurestivremea se va încãlzi fațã de ziua precedentã. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de -2 grade, iar cea minimã va fi de -8…-6 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Prognoza meteo Romania 14 Februarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 Februarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply