Prognoza meteo Romania 15 Februarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Februarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Februarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 15 Februarie 2017temperaturile diurne vor continua sã creascã ușor, în special, în regiunile intracarpatice, precum și în zonele montane și submontane, unde se vor înregistra valori ușor peste mediile multianuale. În restul teritoriului, regimul termic se va menține mai scãzut decât cel climatologic specific perioadei.

Cerul va fi mai mult senin, exceptând estul țãrii, unde vor mai fi înnorãri și precipitații slabe, pe arii restrânse, sub formã de ninsoare, dar izolat și trecãtor și lapovițã sau ploaie cu formare de polei.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare, mai ales în prima parte a intervalului, în est, sud-est și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 11 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -13 și 0 grade. Izolat, în zonele joase de relief, va fi ceațã.

In Bucuresti, vremea va fi în general frumoasã, iar regimul termic diurn va fi caracterizat de valori apropiate de normele perioadei. Cerul va fi mai mult senin în cursul zilei, iar noaptea va avea unele înnorãri. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimã va fi de -7…-5 grade.

Prognoza meteo Romania 15 Februarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 15 Februarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply