Prognoza meteo Romania 16 Februarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Februarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Februarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Joi 16 Februarie 2017vremea va fi în general frumoasã, iar în regiunile intracarpatice va fi și ușor mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare la începutul zilei în sud-est, unde, izolat, vor mai fi posibile precipitații slabe.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -12 și 0 grade. În zonele joase de relief, îndeosebi din sud și est, va fi ceațã asociatã cu depunere de chiciurã, cu precãdere în cursul nopții.

In Bucurestivremea va fi în general frumoasã, dar rece, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în primele ore ale zilei. Vor fi condiții de fulguialã. Mai ales noaptea, va fi ceațã, asociatã cu depunere de chiciurã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 0…2 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -9 grade.

Prognoza meteo Romania 16 Februarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 16 Februarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply