Prognoza meteo Romania 17 Februarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 Februarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 Februarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 17 Februarie 2017in vestul și în nordul țãrii cerul va fi mai mult noros și temporar se vor semnala precipitații slabe; acestea vor fi mixte în Maramureș și la munte, iar noaptea și în nordul Moldovei, zonã unde se va depune polei și predominant sub formã de ploaie pe arii restrânse în Banat, Crișana și nordul Transilvaniei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorãri și local ceațã la începutul zilei și noaptea în zonele joase de relief.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane și pe litoral. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât în intervalul precedent în aproape toatã țara; astfel, cele maxime se vor încadra între 2 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 și 1 grad.

In Bucurestivremea se va încãlzi ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorãri și ceațã în orele dimineții și noaptea. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 3…5 grade, iar cea minimã de -6…-4 grade.

Prognoza meteo Romania 17 Februarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 17 Februarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply