Prognoza meteo Romania 18 Februarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 18 Februarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 18 Februarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 18 Februarie 2017valorile termice se vor situa peste mediile multianuale în cea mai mare parte a țãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, cu cele mai scãzute valori în nordul Moldovei, iar cele minime se vor situa între -6 și 2 grade.

Cerul va fi temporar noros, iar precipitații mixte, slabe cantitativ, vor fi, ziua, pe arii restrânse, mai ales în regiunile centrale și nordice, iar seara și noaptea în sud-vest, local în sud și izolat în rest. Excepție va face jumãtatea de nord a Moldovei și zona de munte, unde vor predomina ninsorile. Mai ales la începutul și la sfârșitul intervalului, pe spații mici, se va forma polei. Vântul va sufla slab și moderat. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea, izolat, se va semnala ceațã.

In Bucuresticerul va fi temporar noros, iar în a doua parte a nopții vor fi condiții de precipitații mixte și depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 6…7 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 0 grade. Dimineața este posibil sã se semnaleze ceațã.

Prognoza meteo Romania 18 Februarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 18 Februarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply