Prognoza meteo Romania 22 Februarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 22 Februarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 22 Februarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 22 Februarie 2017in vestul, centrul și nordul țãrii cerul va fi noros, iar precipitațiile în extindere. În Maramureș și în zonele montane vor fi ninsori moderate cantitativ și se va depune strat nou de zãpadã, izolat mai consistent, în Crișana și Transilvania se vor semnala precipitații mixte, iar în Banat și Moldova vor predomina ploile. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare și va ploua local seara și noaptea.

Vântul va avea intensificãri în zona montanã, mai susținute pe creste, local în regiunile sudice și izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 11 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime, preponderent pozitive, între -1 și 5 grade.

In Bucurestiregimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele climatologic specifice datei, astfel cã maxima se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimã de 1…2 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat.

Prognoza meteo Romania 22 Februarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 22 Februarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply