Prognoza meteo Romania 23 Februarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 23 Februarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 23 Februarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

JOI 23 Februarie 2017, vremea va deveni deosebit de caldã pentru aceastã perioadã, cu temperaturi maxime cuprinse, în general, între 8 și 18 grade, și minime între -1 și 7 grade, ușor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în regiunile nord-vestice, nordice și centrale, unde local va ploua. La munte, la altitudini de peste 1600 m, mai ales ziua, vor mai fi și precipitații sub formã de lapovițã și ninsoare.

Vântul va avea intensificãri temporare, îndeosebi ziua, în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în zona de munte, unde pe creste, la rafalã se vor depãși 80 km/h.

In Bucurestivremea va deveni deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri dupã-amiaza și seara. Temperatura maximã va fi de 15…17 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Prognoza meteo Romania 23 Februarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 23 Februarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply