Prognoza meteo Romania 28 Februarie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 28 Februarie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 28 Februarie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Marti 28 Februarie 2017, vremea va fi mult mai caldã decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii februarie. În sudul, estul și centrul țãrii cerul va fi variabil, local, cu înnorãri și ceațã mai ales dimineața și noaptea. În restul teritoriului la începutul intervalului izolat va fi ceațã, iar spre sfârșitul acestuia vor fi condiții de ploaie slabã.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 19 grade, iar cele minime între 2 și 9 grade, mai scãzute în depresiuni, spre -1 grad. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte și local în vestul și nord-estul țãrii.

In Bucurestivremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã datã, cu o temperaturã maximã de 16…17 grade și o minimã de 3…5 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri și ceațã în prima parte a zilei și noaptea. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Prognoza meteo Romania 28 Februarie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 28 Februarie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply