Prognoza meteo Romania 1 Martie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 1 Martie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 1 Martie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 1 Martie 2017, in cursul zilei, în jumãtatea de vest a țãrii, iar noaptea în cea de est, vor fi înnorãri și precipitații ce vor avea și caracter de aversã. Precipitațiile vor fi sub formã de ploaie, iar la munte, îndeosebi în a doua parte a intervalului, și sub formã de lapovițã și ninsoare. Pe arii restrânse, cantitãțile de apã vor totaliza 15-20 l/mp.

Vântul va avea intensificãri la munte, dar local și în restul teritoriului. Din punct de vedere termic, vremea va fi ușor mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã în vest și nord-vest, unde temperatura aerului va marca o scãdere și deosebit de caldã în regiunile centrale, sudice și de rãsãrit. Maximele se vor încadra, în general, între 9 și 19 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -3 și 7 grade.

In Bucurestivremea se va menține deosebit de caldã. Temperatura maximã va fi de 17…18 grade, iar cea minimã de 4…6 grade. Cerul va fi variabil în cursul zilei, apoi se va înnora și temporar va ploua, posibil moderat cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 1 Martie 2017 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 1 Martie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply