Prognoza meteo Romania 3 Martie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 3 Martie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 3 Martie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 3 Martie 2017, vremea va fi caldã, deși temperatura aerului va marca o scãdere fațã de ziua precedentã în sudul, estul și centrul țãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în prima parte a zilei în sud-estul țãrii, iar dupã-amiaza și la începutul nopții în vest, centru și nord, unde izolat va ploua slab, iar în zona înaltã de munte vor mai fi fulguieli trecãtoare.

Vântul va avea intensificãri temporare în zona de munte, precum și în nord-vestul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 7…8 grade în estul Transilvaniei și 15…16 grade în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -3 și 5 grade. Spre sfârșitul intervalului, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceațã.

In Bucurestivremea se va menține caldã, deși temperatura aerului va marca o scãdere fațã de ziua precedentã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la începutul zilei, dar condițiile de ploaie slabã vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 11…12 grade, iar cea minimã de 1…3 grade.

Prognoza meteo Romania 3 Martie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 3 Martie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply