Prognoza meteo Romania 4 Martie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Martie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 Martie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 4 Martie 2017, cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasã și ceațã în prima parte a zilei și din nou noaptea în regiunile sud-estice și înnorãri temporare începând din orele serii în vestul și nord-vestul țãrii, unde va ploua izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, dar local și în vestul teritoriului și în partea de est și sud-est.

Regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele obișnuite la începutul lunii martie în majoritatea zonelor, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 18 grade, iar minimele vor fi cuprinse între 1 și 10 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -5 grade.

In Bucurestivalorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât cele normale ale perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri și ceațã la începutul zilei și noaptea. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 14…15 grade, iar cea minimã de 3…5 grade.

Prognoza meteo Romania 4 Martie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 4 Martie 2017 #Romania #vremeaRadar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply