Prognoza meteo Romania 4 – 5 Martie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 4 – 5 Martie 2017 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sambata
Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorãri – în centrul și estul țãrii, în prima parte a zilei, iar la sfârșitul intervalului, în extremitatea vesticã și de nord-vest. Pe arii restrânse, în orele dimineții și mai ales noaptea, în zonele joase de relief, va fi ceațã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, dar local și în Dobrogea, Câmpia și Dealurile de Vest.

Regimul termic va fi caracterizat de valori cu mult peste cele obișnuite la începutul lunii martie, în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 19 grade, iar minimele între 1 și 11 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -5 grade.Prognoza meteo Romania 4 - 5 Martie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).

Duminica
Valorile termice se vor menține mult mai ridicate decât cele normale la aceastã datã, în majoritatea regiunilor. Vor fi înnorãri și ploi, în general slabe, în vestul și nord-vestul țãrii, îndeosebi în prima parte a zilei și în a doua parte a nopții, când la munte și în special în Munții Banatului, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã sau ninsoare. În zonele joase de relief din sud, est și centru, mai ales în orele dimineții, va fi nebulozitate și ceațã.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în Câmpia și Dealurile de Vest, în Dobrogea, precum și la munte cu viteze mai mari pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 19 grade, iar cele minime între 2 și 10 grade, mai scãzute în estul și sud-estul Transilvaniei, spre -3 grade.Prognoza meteo Romania 4 - 5 Martie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Bucuresti 4 – 5 Martie 2017 #RomaniaPrognoza meteo Romania 4 - 5 Martie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).

Sambata
Vremea va fi predominant frumoasã și deosebit de caldã, la aceastã datã. Cerul va fi mai mult senin în cursul zilei și în prima parte a nopții, apoi vor fi condiții de înnorãri și ceațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimã va fi de 2…4 grade.

 Duminica
Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri și condiții de ceațã, dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 16…17 grade, iar cea minimã de 2…5 grade.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua SambataPrognoza meteo Romania 4 - 5 Martie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today). Prognoza meteo Romania 4 - 5 Martie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).
La NoaptePrognoza meteo Romania 4 - 5 Martie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 4 - 5 Martie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).Ziua Duminica Prognoza meteo Romania 4 - 5 Martie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today). Prognoza meteo Romania 4 - 5 Martie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).
Noaptea DuminicaPrognoza meteo Romania 4 - 5 Martie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today). Prognoza meteo Romania 4 - 5 Martie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Prognoza meteo Romania 4 - 5 Martie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).
Prognoza meteo Romania 4 - 5 Martie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).

Precipitatii astazi – SambataPrognoza meteo Romania 4 - 5 Martie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).
Precipitatii maine – DuminicaPrognoza meteo Romania 4 - 5 Martie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).

Precipitatii LuniPrognoza meteo Romania 4 - 5 Martie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).

Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply