Prognoza meteo Romania 5 – 6 Martie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 – 6 Martie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 – 6 Martie 2017

Vremea Duminica

Duminica 5 Martie 2017valorile termice se vor menține mult mai ridicate decât cele normale la aceastã datã, în majoritatea regiunilor. Vor fi înnorãri și ploi, în general slabe, în vestul și nord-vestul țãrii, îndeosebi în prima parte a zilei și în a doua parte a nopții, când la munte și în special în Munții Banatului, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã sau ninsoare. În zonele joase de relief din sud, est și centru, mai ales în orele dimineții, va fi nebulozitate și ceațã.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în Câmpia și Dealurile de Vest, în Dobrogea, precum și la munte cu viteze mai mari pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 19 grade, iar cele minime între 2 și 10 grade, mai scãzute în estul și sud-estul Transilvaniei, spre -3 grade.

In Bucuresticerul va fi variabil, cu unele înnorãri și condiții de ceațã, dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 16…17 grade, iar cea minimã de 2…5 grade.

Prognoza meteo Romania 5 - 6 Martie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 5 - 6 Martie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 5 - 6 Martie 2017 #Romania #vremea

 

Luni 6 Martie 2017vremea se va menține cu mult mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã, chiar dacã valorile termice diurne vor fi puțin mai scãzute decât cele din ziua anterioarã. În jumãtatea de vest a țãrii, cerul va fi mai mult noros și va ploua, iar în cea de est, înnorãrile vor fi temporare și ploile, pe arii restrânse, îndeosebi noaptea. Vor fi și averse, în general, slabe cantitativ. În zona montanã înaltã, mai ales în a doua parte a intervalului, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, îndeosebi pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 17 grade, iar cele minime între 1 și 8 grade, posibil ușor mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali. Izolat, vor fi condiții de ceațã.

In Bucuresti, vremea va fi cu mult mai caldã decât în mod normal la aceastã datã. Temporar, cerul va fi înnorat și mai ales spre searã și în primele ore ale nopții, trecãtor, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 16…17 grade, iar cea minimã de 3…4 grade. În orele dimineților, vor fi condiții de ceațã.

Prognoza meteo Romania 5 - 6 Martie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 5 - 6 Martie 2017 #Romania #vremea

Credit: Prognoza meteo Romania ANM

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se includ  (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply