Prognoza meteo Romania 7 Martie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 7 Martie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 4 Martie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Luni 7 Martie 2017, vremea va fi deosebit de caldã. Cerul va fi temporar noros și, mai ales dupã-amiazã și noaptea, va ploua în sud-vest, local în vest și sud și izolat în rest. În zona montanã înaltã, trecãtor și izolat, vor mai fi precipitații sub formã de lapovițã sau ninsoare.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, îndeosebi în masivele sudice, local în regiunile sud-vestice și sudice și izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 8 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, vor fi condiții de ceațã.

In Bucuresti, vremea se va menține deosebit de caldã. Cerul va fi temporar noros și, trecãtor, mai ales dupã-amiaza și noaptea, va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimã va fi de 5…7 grade.

Prognoza meteo Romania 7 Martie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 7 Martie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply