Prognoza meteo Romania 8 Martie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Martie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Martie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 8 Martie 2017, vremea va fi în continuare caldã, chiar deosebit de caldã pentru aceastã datã, îndeosebi în nord-vestul și centrul țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra, între 8 și 18 grade, cu cele mai ridicate valori în Transilvania, iar cele minime se vor situa, în general, între 0 și 6 grade.

Cerul va fi temporar noros. Va ploua slab, ziua, în Banat, Oltenia și pe arii restrânse în Crișana, Muntenia și Transilvania, iar noaptea, doar izolat în jumãtatea de vest a teritoriului. La munte, la altitudini mari, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, precum și în regiunile sudice și sud-estice. Dimineața și noaptea, în zonele joase, îndeosebi din est, local va fi ceațã, trecãtor asociatã cu burnițã.

In Bucuresti, vremea va fi caldã pentru aceastã datã. Cerul va avea înnorãri, mai accentuate ziua, când vor fi posibile ploi, iar vântul va avea intensificãri temporare. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar minima va fi de 4…5 grade.

Prognoza meteo Romania 8 Martie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 8 Martie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply