Prognoza meteo Romania 9 Martie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 9 Martie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 9 Martie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Joi 9 Martie 2017, vremea se va menține deosebit de caldã în cea mai mare parte a țãrii, deși valorile termice vor marca o scãdere fațã de ziua precedentã. Cerul va prezenta înnorãri și va ploua local în vestul, nord-vestul și sudul țãrii și izolat în rest. În zona montanã precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în Muntenia și Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 18 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între 0 și 6 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse se va semnala ceațã.

In Bucuresti, vremea se va menține caldã pentru aceastã datã, deși temperatura aerului va marca o scãdere fațã de ziua precedentã. Cerul va avea înnorãri, mai accentuate spre searã și noaptea, când trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimã va fi de 4…6 grade.

Prognoza meteo Romania 9 Martie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 9 Martie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply