Prognoza meteo Romania 10 Martie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 Martie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 10 Martie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 10 Martie 2017, vremea va fi în general închisã și se va rãci, astfel încât valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceastã perioadã. Temporar va ploua în cea mai mare parte a țãrii, iar la munte și pe arii restrânse, noaptea, și în estul Transilvaniei și în Subcarpații Moldovei vor predomina ninsoarea și lapovița. În jumãtatea de est a țãrii se vor înregistra cantitãți mai importante de apã.

Vântul va prezenta unele intensificãri în regiunile vestice, sud-estice și pe arii restrânse în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 6 grade.

In Bucuresti, vremea va fi închisã și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã, în scãdere fațã de ziua precedentã, va fi de 9…10 grade, iar cea minimã de 4…6 grade.

Prognoza meteo Romania 10 Martie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 10 Martie 2017 #Romania #vremeaRadar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply