Prognoza meteo Romania 11 Martie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 11 Martie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 11 Martie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 11 Martie 2017, valorile termice se vor menține apropiate de normele perioadei. Cerul va fi temporar noros în vestul și nord-vestul țãrii, dar va avea înnorãri accentuate în celelalte regiuni și vor fi precipitații pe arii extinse în sud-vest și nord-est, local în sud-est și izolat în rest. La munte vor predomina ninsorile, iar în estul Transilvaniei și în nordul și dealurile Moldovei, vor fi precipitații mixte. În Oltenia și Moldova se mai pot acumula 10…15 l/mp.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în regiunile estice și, mai ales ziua, și în restul teritoriului, dar mai ales în vest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 6 grade.

In Bucuresti, cerul se va menține noros și, mai ales în primele ore ale zilei, vor mai fi condiții sã plouã slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 11…12 grade, iar cea minimã de 2…4 grade.

Prognoza meteo Romania 11 Martie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 11 Martie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply