Prognoza meteo Romania 14 Martie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Martie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Martie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Marti 14 Martie 2017, vremea va fi normalã sub aspect termic, se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 6 și 15 grade și minime între -3 și 5 grade. Cerul va fi variabil în regiunile vestice, iar în rest va avea înnorãri temporar accentuate, îndeosebi în Moldova, unde vor predomina ploile, precum și în Dobrogea și Muntenia unde local va mai ploua slab. În celelalte regiuni, ploile se vor semnala pe arii restrânse, iar la munte vor predomina ninsorile.

Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri, îndeosebi ziua, în estul teritoriului, în zona înaltã de munte, și trecãtor în vest. În zonele joase de relief, mai ales din vest, dimineața și noaptea, pe arii restrânse, se va semnala ceațã.

In Bucuresti, cerul va avea înnorãri și trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 4…5 grade.

Prognoza meteo Romania 14 Martie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 14 Martie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply