Prognoza meteo Romania 15 Martie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Martie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Martie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 15 Martie 2017, pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare și ploi izolate în Muntenia, în special în partea centralã a regiunii și în Dobrogea și posibil precipitații mixte în zona montanã. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 15 grade. Începând de seara, o arie de nebulozitate va traversa, de la nord la sud, toatã țara, însã precipitațiile vor fi în general slabe și vor avea caracter trecãtor. În Transilvania și Moldova acestea vor fi ploi și trecãtor lapovițã, în zonele montane vor predomina ninsorile, iar în rest va ploua.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri locale, în special în regiunile estice și la munte. Minimele termice vor fi cuprinse între -2 și 6 grade. Izolat vor fi condiții de ceațã.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros, favorabil ploii slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã, în creștere ușoarã fațã de ziua precedentã, se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimã va fi de 3…4 grade.

Prognoza meteo Romania 15 Martie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 15 Martie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply