Prognoza meteo Romania 16 Martie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 16 Martie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 16 Martie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Joi 16 Martie 2017, valorile termice diurne vor fi apropiate de cele normale pentru aceastã datã astfel încât maximele se vor încadra între 5…6 grade în Maramureș, nordul Moldovei și în estul Transilvaniei și 15 grade în Oltenia. Vor fi înnorãri în nordul, centrul, estul și sud-estul țãrii, unde va ploua în general slab, dar pe arii relativ extinse. În Transilvania, Moldova, iar în timpul nopții izolat și în Muntenia, se vor semnala precipitații mixte.

La munte vor predomina ninsorile, local mai însemnate cantitativ. În vestul și sud-vestul teritoriului cerul va fi variabil și doar izolat va ploua slab.

Vântul va avea intensificãri temporare în majoritatea zonelor, iar la munte va sufla tare. Temperaturile minime se vor situa între -3 și 5 grade, ușor mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali.

In Bucuresti, vor fi înnorãri și îndeosebi în a doua parte a intervalului va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi în jurul a 13 grade, iar cea minimã de 2…4 grade.

Prognoza meteo Romania 16 Martie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 16 Martie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply