Prognoza meteo Romania 17 Martie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 17 Martie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 17 Martie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 17 Martie 2017, pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în jumãtatea de est a țãrii, unde pe arii restrânse, mai ales în primele ore vor mai fi ploi slabe. În Transilvania și Moldova precipitațiile vor fi mixte, iar în Carpații Meridionali și Orientali va ninge slab. Spre searã și noaptea, treptat nebulozitatea se va accentua și pe arii relativ extinse în vest, centru și nord se vor semnala precipitații, izolat moderate cantitativ, sub formã de ploaie, dar și lapovițã și ninsoare în zonele montane aferente.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în cursul zilei în regiunile estice și sud-estice, iar pe parcursul nopții în zona înaltã de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 14 grade, iar cele minime, în scãdere în cea mai mare parte a teritoriului, se vor situa între -8…-7 grade în depresiuni și 3…4 grade în Dealurile de Vest.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros și mai ales în prima parte a zilei va ploua slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 10…11 grade, iar cea minimã de 0…1 grad, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Prognoza meteo Romania 17 Martie 2017 #Romania #vremea Prognoza meteo Romania 17 Martie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply