Prognoza meteo Romania 31 Martie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 31 Martie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 31 Martie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 31 Martie 2017vremea va fi în general frumoasã, dar mai rece decât ar fi normal la aceastã datã în regiunile din sudul și din estul țãrii. Temperaturile maxime vor fi de la 6…8 grade pe litoral, pânã la 18…19 grade în Banat, Crișana și sud-vestul Transilvaniei, iar cele minime se vor încadra între -5 și 5 grade, ușor mai ridicate în Dealurile de Vest.

Cerul va fi variabil la senin cu unele înnorãri în sud-vest – ziua, când doar izolat vor mai fi precipitații slabe, ploi în nordul Olteniei și mixte în vestul Carpaților Meridionali.

Vântul va sufla slab și moderat, trecãtor cu unele intensificãri în sudul Banatului, nordul Moldovei și pe litoral. În jumãtatea de sud-est a teritoriului, în cursul nopții, izolat se va produce brumã. În zonele joase de relief, vor fi condiții de ceațã.

In Bucuresti, vremea va fi mai rece decât ar fi normal la aceastã datã; temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimã va fi de 1…2 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã unde se va produce brumã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo Romania 31 Martie 2017 #Romania #vremeaPrognoza meteo Romania 31 Martie 2017 #Romania #vremea

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply