Prognoza meteo Romania 5 Aprilie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 5 Aprilie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 5 Aprilie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 5 Aprilie 2017, vremea se va menține în general instabilã, iar regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor climatologic specifice datei, chiar dacã acestea vor marca o scãdere fațã de ziua anterioarã. Vor fi înnorãri temporar accentuate și va ploua pe arii relativ extinse în vestul, sudul țãrii, la munte și local în restul zonelor.

Vor fi mai ales averse, însoțite și de descãrcãri electrice, iar pe arii restrânse cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. Izolat vor fi condiții de grindinã. La munte, la altitudini mari, se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade, cu cele mai mici valori pe litoral; minimele termice vor fi cuprinse între 2 și 9 grade.

In Bucuresti cerul va fi temporar noros, favorabil averselor însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimã va fi de 6…7 grade.

Prognoza meteo Romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply