Prognoza meteo Romania 6 Aprilie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 6 Aprilie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 6 Aprilie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Joi 6 Aprilie 2017, vremea va fi în general instabilã și se va rãci în regiunile intracarpatice, devenind local mai rece decât în mod obisnuit în aceastã perioadã. În restul teritoriului, valorile termice se vor menține apropiate de cele normale pentru prima decadã a lunii aprilie. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse, însoțite de descãrcãri electrice. În zona montanã, la începutul intervalului precipitațiile vor fi mai ales sub formã de ploaie, apoi îndeosebi sub formã de lapovițã și ninsoare. Pe arii restrânse cantitãțile de apã vor depãși 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindinã.

Vântul va sufla moderat, cu intensificãri temporare în toate regiunile, viteze mai mari urmând a se înregistra în sud-vest și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 19 grade, iar cele minime între 0 și 9 grade.

In Bucuresti vremea va fi în general instabilã, iar regimul termic va continua sã fie caracterizat de valori în jurul mediilor climatologic specifice datei. Temporar vor fi înnorãri accentuate și se vor semnala averse, posibil moderate cantitativ și descãrcãri electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 17…18 grade, iar cea minimã de 6…8 grade.

Prognoza meteo Romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply