Prognoza meteo Romania 6 Aprilie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 6 Aprilie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Joi

Vremea va fi în general instabilã și va deveni mai rece decât în mod obișnuit în aceastã perioadã în majoritatea regiunilor. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate. Vor fi ploi, mai ales averse, însoțite de descãrcãri electrice și pe arii restrânse vor fi condiții de grindinã. La munte, treptat, vor predomina ninsorile, iar noaptea, în Transilvania, se vor semnala precipitații mixte. Local cantitãțile de apã vor depãși 15…20 l/mp.

Vântul va sufla moderat, cu intensificãri temporare în toate zonele, viteze mai mari urmând a se înregistra în sud-vestul țãrii și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 19 grade, iar cele minime între 0 și 9 grade. Noaptea vor fi condiții de brumã, în nord-vestul și centrul teritoriului.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 6 Aprilie 2017Prognoza meteo Bucuresti 6 Aprilie 2017

Prognoza meteo Bucuresti Joi

Vremea va fi în general instabilã. Temporar vor fi înnorãri accentuate și în special spre searã și la începutul nopții se vor semnala averse, posibil moderate cantitativ și descãrcãri electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 17…18 grade, iar cea minimã de 5…7 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply