Prognoza meteo Romania 7 Aprilie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 7 Aprilie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Vineri

Vremea se va menține în general instabilã și rece pentru aceastã datã. Vor fi înnorãri temporar accentuate și va ploua, mai ales sub formã de aversã, în majoritatea regiunilor. Excepție vor face Oltenia și vestul Munteniei, unde cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse, îndeosebi dupã-amiaza. În zona montanã vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zãpadã, mai ales la altitudini de peste 1 500 m, iar vântul va avea intensificãri cu viteze de peste 70…80 km/h, viscolind și spulberând zãpada, în special pe crestele Carpaților Meridionali și de Curburã.

În Maramureș, Transilvania și posibil în Moldova, trecãtor vor fi precipitații mixte. În regiunile estice, precum și la munte, se vor cumula cantitãți de 15…20 l/mp și izolat 25 l/mp. Intensificãri ale vântului vor fi și în restul teritoriului, îndeosebi în prima parte a intervalului, cu rafale de pânã la 50…60 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade în Moldova și estul Transilvaniei și 14…15 grade în Oltenia, iar cele minime, în general, între -2 și 6 grade. Spre sfârșitul intervalului, în nord-vest și centru și izolat în rest, se va produce brumã.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 7 Aprilie 2017Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti Vineri

Vremea va fi în general instabilã și rece pentru aceastã datã. Cerul va fi temporar noros și vor fi ploi, mai ales sub formã de aversã, în primele ore ale zilei și din nou dupã-amiaza, când vor fi posibile și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, trecãtor cu unele intensificãri în cursul zilei. Temperatura maximã va fi de 12…13 grade, iar minima de 2…4 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply