Prognoza meteo Romania 8 Aprilie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 8 Aprilie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 8 Aprilie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 8 Aprilie 2017, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar se menține rece pentru aceastã datã în majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros și mai ales în prima parte a intervalului, vor mai fi ploi îndeosebi sub formã de aversã, local în centrul, estul și sud-estul țãrii și izolat în rest, iar în zona montanã precipitațiile vor fi mixte.

Vântul va continua sã prezinte intensificãri la munte, cu peste 70…80 km/h pe crestele Carpaților Meridionali și de Curburã, iar ziua și în restul teritoriului, cu viteze mai mari în Moldova și Dobrogea, unde va depãși temporar 55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 17 grade, iar cele minime între -3 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 7 grade pe litoral. Noaptea, se va produce brumã local în Maramureș, Transilvania, Oltenia, nordul Munteniei și pe arii restrânse în rest.

In Bucuresti, valorile termice se vor situa ușor sub mediile multianuale. Cerul va fi variabil la începutul zilei și noaptea, dar cu unele înnorãri dupã-amiaza, când vor fi condiții pentru averse slabe. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 15…16 grade, iar minima de 4…5 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã pânã în jurul valorii de 1 grad.


Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply