Prognoza meteo Romania 8 – 9 Aprilie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today).

Prognoza meteo Romania 8 – 9 Aprilie 2017 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo Romania si Bucuresti pentru 48 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Romania.Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata.

Sâmbătă
Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar valorile termice, deși în ușoarã creștere, se vor menține sub cele normale pentru aceastã perioadã. Cerul va mai avea înnorãri în cursul zilei și va ploua și sub formã de aversã, local în regiunile centrale și estice și izolat în rest, iar în zona montanã precipitațiile vor fi mixte.

Vântul va continua sã prezinte intensificãri la munte, cu peste 70…80 km/h, dar ziua și în restul teritoriului, cu viteze mai mari în Moldova și Dobrogea, unde va depãși temporar 55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 17 grade, iar cele minime între -4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 6 grade pe litoral. Noaptea se va produce brumã pe arii restrânse în Maramureș, Transilvania, Oltenia, nordul Munteniei și izolat în rest.Prognoza meteo Romania

Duminică
Vremea va deveni predominant frumoasã, iar temperatura aerului va continua sã creascã pânã la valori normale pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în prima parte a zilei în extremitatea esticã și de sud-est, unde vor mai fi condiții de ploaie slabã.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri ziua în Moldova, Dobrogea și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 și 19 grade, iar cele minime între -2 și 8 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali pânã la -6…-5 grade. Noaptea, pe arii restrânse va fi brumã, iar în zonele joase, ceațã.Prognoza meteo Romania

Prognoza meteo Bucuresti 8 – 9 Aprilie 2017 #Romania

Sâmbătă
Valorile termice, în ușoarã creștere fațã de ziua anterioarã, se vor situa în continuare sub cele normale pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în cursul zilei și, îndeosebi dupã-amiaza, vor fi condiții pentru averse slabe și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 15…16 grade, iar minima de 4…5 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã pânã în jurul valorii de 2 grade.


Duminică
Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar minima va fi de 2…4 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Meteograma Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua Sambata
La Noapte

Ziua Duminica
Noaptea Duminica

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:


Precipitatii astazi – Sambata
Precipitatii maine – Duminica
Precipitatii Luni
Radar ANM

 

 

Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply