Prognoza meteo Romania 10 Aprilie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 10 Aprilie 2016 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Luni

Vremea va fi frumoasã și se va încãlzi în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil în regiunile nordice, nord-estice și la munte și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 21 de grade, cu cele mai scãzute valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 10 grade în Dealurile de Vest. Pe arii restrânse, în Transilvania, dimineața și noapte, va fi brumã.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 10 Aprilie 2017

Prognoza meteo Bucuresti Luni

Vremea va fi frumoasã, cu cer mai mult senin și vânt în general slab. Temperatura maximã va fi de 17…18 grade, iar cea minimã de 4…5 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply