Prognoza meteo Romania 12 Aprilie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 12 Aprilie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 12 Aprilie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Miercuri 12 Aprilie 2017, vremea se va rãci fațã de ziua anterioarã, mai accentuat în sudul, estul și centrul țãrii. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade, iar cele minime între 0 și 8 grade, mai scãzute în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri și ploi slabe, în timpul zilei, pe arii restrânse în regiunile sudice, iar noaptea, izolat, în extremitatea nordicã a teritoriului. La munte, trecãtor, vor fi precipitații slabe, mixte.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri, în prima parte a intervalului, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și pe crestele montane. Noaptea, se va produce brumã pe arii restrânse în Transilvania, Maramureș și Moldova și izolat în celelalte regiuni.

In Bucuresti, vremea se va rãci accentuat fațã de ziua anterioarã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri ziua, când vor fi condiții de ploaie slabã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 13…15 grade, iar cea minimã de 4…6 grade.

Prognoza meteo Romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply