Prognoza meteo Romania 12 Aprilie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 12 Aprilie 2017 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Miercuri

Vremea se va rãci fațã de ziua anterioarã, mai accentuat în sudul, estul și centrul țãrii. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 20 de grade, iar cele minime între 0 și 7 grade, ușor mai scãzute în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri și pe arii restrânse ploi slabe, în timpul zilei la munte și în regiunile sudice, iar noaptea în cele nord-vestice. Trecãtor, pe creste vor mai fi precipitații slabe, mixte.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri, în prima parte a zilei în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și în zona montanã înaltã. Noaptea, se va produce brumã pe arii restrânse în centru, iar în sud și sud-est vor fi condiții de ceațã.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 12 Aprilie 2017

Prognoza meteo Bucuresti Miercuri

Vremea se va rãci accentuat fațã de ziua anterioarã. În prima parte a zilei vor fi înnorãri, trecãtor condiții de ploaie slabã și unele intensificãri ale vântului, apoi cerul va fi variabil, iar vântul va slãbi în intensitate. Temperatura maximã va fi de 14…16 grade, iar cea minimã de 4…6 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply