Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Joi 13 Aprilie 2017, valorile de temperaturã, în creștere ușoarã fațã de ziua anterioarã, se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade în toatã țara. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza și în prima parte a nopții în Crișana, Maramureș, Transilvania, jumãtatea de nord a Moldovei, precum și la munte, unde vor fi averse și trecãtor descãrcãri electrice. Izolat, mai ales în regiunile nordice se pot cumula cantitãți de apã însemnate. Pe crestele montane precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, dar local și temporar în cursul zilei și în nord-vestul și centrul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 22 de grade, iar cele minime între 2 și 9 grade.

In Bucuresti, vremea se va încãlzi fațã de ziua anterioarã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 20…21 de grade, iar cea minimã de 6…8 grade.


Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply