Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 13 Aprilie 2017 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Joi

Vremea se va încãlzi în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi temporar noros. Se vor semnala averse și trecãtor descãrcãri electrice, mai ales dupã-amiaza și în prima parte a nopții, la munte, în Crișana, Maramureș, pe arii relativ extinse în Transilvania, local în Banat și Moldova și cu totul izolat, posibil, în restul teritoriului. În zona montanã înaltã precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Izolat în regiunile nordice cantitãțile de apã vor depãși 10…15 l/mp.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, dar în cursul zilei, local, și în vestul, nord-vestul și centrul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 23 de grade, iar cele minime între 2 și 10 grade.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 13 Aprilie 2017

Prognoza meteo Bucuresti Joi

Vremea se va încãlzi și va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 20…21 de grade, iar cea minimã de 6…8 grade.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply