Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Vineri 14 Aprilie 2017, valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice specifice perioadei, exceptând regiunile sudice și sud-estice, unde vor fi mai ridicate decât acestea. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza și noaptea când pe arii restrânse în nordul, centrul și nord-estul țãrii vor fi ploi de scurtã duratã, posibil însoțite de descãrcãri electrice. În nordul Carpaților Orientali, mai ales la altitudini mari, vor fi și precipitații slabe sub formã de lapovițã și ninsoare.

Vântul va sufla slab și moderat, temporar și local cu intensificãri în majoritatea regiunilor, dar mai ales în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 22 de grade, iar cele minime între 1 și 10 grade, mai coborâte în depresiuni. Pe arii restrânse, noaptea, în Transilvania și Maramureș, se va produce brumã.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 20…21 de grade, iar cea minimã de 6…7 grade, ușor mai coborâtã în zona preorãșeneascã.

Prognoza meteo Romania

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply