Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2017 #Romania (Romania weather forecast for today)

Prognoza meteo Romania 14 Aprilie 2017 #Romania #vremea (Romania weather forecast for today).

Pentru astazi si maine disponibile si precipitatiile probabile pe zone geografic. Imagine radar in aceasta dimineata. Prognoza meteo Romania.

Buna dimineata. Aici puteti vedea prognoza meteo INMH pentru Bucuresti si Romania pentru 24 ore. Pentru Bucuresti este prezentata evolutia pentru urmatoarele 3 zile.

Prognoza meteo Vineri

În nordul, nord-vestul și centrul țãrii, valorile termice vor fi apropiate de cele climatologic specifice perioadei, cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse va ploua slab. La munte, la peste 1800 m altitudine, vor fi precipitații mixte. În restul țãrii vremea va fi predominant frumoasã și mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã, iar cerul va fi variabil, cu unele înnorãri spre seara în sud-est unde ploile vor fi posibile cu totul izolat.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în majoritatea zonelor, dar mai ales la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 22 de grade, iar cele minime între 2 și 10 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -1 grad.Prognoza meteo

Prognoza meteo Bucuresti 14 Aprilie 2017

Prognoza meteo Bucuresti Vineri

Vremea va fi predominant frumoasã și mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimã va fi de 6…7 grade, ușor mai coborâtã în zona preorãșeneascã.

Meteograme Bucuresti

Aici se poate citi mai mult despre avertizarile in vigoare: Avertizari Meteo Romania

Ziua
La Noapte

 

Radar Romania si Acoperire Nori in Timp Real:

Precipitatii astazi
Precipitatii si temperaturi maine
Radar ANM


Credit: INMH, wetteronline.de, Meteoplus

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul își asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite, incluzând (fără a se limita) orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

 

Leave a Reply