Prognoza meteo Romania 15 Aprilie 2017 #Romania #vremea

Prognoza meteo Romania 15 Aprilie 2017 #Romania #vremea.

Prognoza meteo Romania 15 Aprilie 2017. Romanian weather forecast for tomorrow.

Sambata 15 Aprilie 2017, pe parcursul zilei, în cea mai mare parte a țãrii va predomina o vreme frumoasã și mai caldã decât normal la mijlocul lunii aprilie, cu cer variabil. Unele înnorãri și izolat ploi slabe vor fi în regiunile nordice, iar dupã-amiaza pe spații restrânse în zonele montane. Începând din orele serii, nebulozitatea se va accentua în vest și în sud-vest, unde local vor fi averse posibil însoțite de descãrcãri electrice.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 23 de grade, iar cele minime între 1 și 11 grade.

In Bucuresti, vremea se va menține predominant frumoasã și caldã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în a doua parte a nopții, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 20 de grade, iar cea minimã va fi de 6…8 grade.


Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.com, wetteronline.de, www.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.

Leave a Reply